vakantiehuis pinksteren

Met Pinksteren erop uit

Wat is er nu fijner dan een vakantiehuis pinksteren te huren, even weg uit de sleur om de batterij weer helemaal op te laden. Of je nu een luxe bungalow huurt of je gaat met de tent, zodra de zon opkomt zit je buiten met een heerlijk kopje koffie of thee. Maak gebruik van de aantrekkelijke arrangementen tijdens de Pinksteren, hier krijg je mooie kortingen bij alle accommodaties die je kunt huren. Wil je er echt lekker even tussenuit, boek dan het arrangement voor het Hemelvaartweekend en het Pinksterweekend. 

vakantiehuis pinksteren

Plezier staat voorop

Tijdens je vakantie moet het plezier natuurlijk voorop staan, dit begint al met een vakantiehuis pinksteren. Verschillende prachtige bungalows die je kunt huren op Buitenhof de Leistert, voor kinderen en volwassenen is er meer dan genoeg te doen. Op de bootcampbaan kunnen kinderen het duel aangaan met elkaar, de vele speeltuinen binnen en buiten zorgen dat de kinderen altijd iets te doen hebben. Alsof het nog niet genoeg is, zijn het strand met het meer en de zwembaden een zekerheid voor uren waterplezier.

Rondom het park veel activiteiten

Als je een vakantiehuis pinksteren huurt op de Leistert, is het leuk om ook een dag de omgeving te verkennen. Voor de kinderen is bijvoorbeeld attractiepark Toverland erg leuk, of ga je liever terug de tijd in bij het openluchtmuseum Eynderhoof. Wil je het wat dichter bij het park houden, dan kun je rondom de camping ook genieten van de prachtige natuur tijdens een wandeling. Vanaf de camping loop je zo een prachtig bosrijk gebied in waar een leuke wandeltocht kunt maken met het hele gezin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *